Nooit een beetje licht verwonden: 5 professionele suggesties voor fel haar.

Heb je uiteindelijk glanzend haar? We onthullen de 5 geheimen voor een uitgebalanceerde uitstraling.

Beam op de neusgaten – een no-go! Pools in het haar – Ja alsjeblieft! Een kuif samen met een mooie glans is de behoefte van de meerderheid van de dames, ten slotte is hij eigenlijk geborsteld, gezond en een beetje elegant. Simpel gezegd, glanzend haar is eigenlijk een echte blikvanger. Hier zijn 5 beste ideeën voor ultra glanzend haar.

Aanzienlijk polijsten – als het oppervlak corrigeert!

Dit is eigenlijk eigenlijk vrij eenvoudig: onze haarlakken des te meer, afhankelijk van de leugens in het gebied. Op dat moment wordt de inkomende verlichting efficiënt getoond. De tegels die zijn voorbereid als de afzettingen van een specialiteit aan de buitenkant van het haar, kunnen gemakkelijk worden aangepakt en onderscheiden. Alles leidt ze allemaal dicht bij de haar draad en ook om een ​​zo zacht gebied te creëren, met als resultaat de glans van het haar.

Helaas zijn er verschillende glansmoordenaars. Vooral verkeerde behandeling en verkeerd gebruik kunnen gewoon haar lijken. Krullend haar, maar natuurlijk helaas zeker niet zo lang als zacht, omdat de nagelriem eigenlijk ruwer is. Gebleekt haar is eigenlijk vaak saai, aangezien het ook een ruwheid heeft gekregen via de witmakende chemie.

Maar ongeacht of het blond, glad of gekruld is: het observerende professionele advies in termen van schittering van elk haar komt er nog steeds vrij uit.

Houd Tip 1: behouden, houden!

De allereerste en cruciale maatregel om aanzienlijk te vernis is eigenlijk een zorgaanval voor je haar. Liam-huidtoner, bejaarde schoonheidsspecialiste bij Trevor Sorbie, Londen: “er zijn verschillende eigenschappen waardoor het haar zijn glans kan verliezen.Een gebrek aan vocht en eiwitten is eigenlijk een veel voorkomende problemen – en die je eenvoudig kunt oplossen.”.

Kleurstofactiviteiten en warmtestyling met föhn, strijkijzer en co. Rob de haarnatheid en ook gezonde eiwitten – dat het nog gezond en gebalanceerd moet zijn en ook krachtig. Een rijke conditioner één- of tweemaal per week gedurende minstens een half uur droogtijd vult verwoeste plekken op het haaroppervlak op en maakt zijn eigen cuticula glad, bovendien samen met voedende middelen zoals oliën, eiwitten en ook keratine. De toegevoegde verzorging tussen geeft een haarolie of zelfs een sproeibehandeling hoeft niet echt gespoeld te worden.

Suggestie goed föhnen 2 :.

Glanzende haarsuggesties

Niet alleen met extra zorg, net als met de juiste innovatie voor haarklerendroger kunt u uw haar laten glanzen. Als basisverordening: föhn het haar zeker niet in klatschnassem Voorwaarde, maar laat het volledig drogen. “Dan moet het haar coifferen, dat de luchtstroom die van de techniek naar de hoogte komt eigenlijk is.Dit sluit de cuticula-coating uitwendig van het haar en laat het haar schijnen”, aldus Liam-toner.

Zelfs een haarborstel met natuurlijke woede wordt feitelijk gebruikt, er is zelfs extra glans, omdat die bijzonder fijn langs het haar uitsteekt. Weer fris aan het eind van het aanwijzen van haar kleding droger lucht door middel van de haartrek – dit sluit de follikel coating bovendien.

Stijltangen zorgen voor een sensationele grandeur en toch dragen ze samen voor het haar. Liam-patroon en toner: “wat een warmtestyling aanbrengt, is vooral van toepassing op rechttrekkend ijzer: gebruikt, versnelt altijd een hittebescherming voor het haar en houdt de temperatuur zo laag mogelijk.”.

Pointer extra sprankeling schoon 3 :

Wie eigenlijk gas in termen van buff wil leveren, moet met het haar op de juiste producten worden gewassen. Tina Farey, haarstylist en innovatieve scalp rush, Greater London: “daarom kan je haar schijnen, het heeft een haarshampoo nodig, het type (volledig droog, uitgerekt, zorgvuldig …)” pakken. “.

Eenvoudig, normaal haar dat ook toegang heeft tot unieke glanshaarshampoo. Je onderhoudt zeker niet alleen, maar bevat zelfs kleine glansdeeltjes, die het haar gedeeltelijk gedeeltelijk moeten dragen.

Het beste wat nodig is om in te grijpen is eigenlijk de flush, dus Tina Farey: “een spoeling verzegelde het oppervlak van het haar.” Zonder wassen kan het haar zeker niet efficiënt schijnen! “.

Tip voorzichtig met het haar ga naar 4 :.

Glanzende haarsuggesties

Die van sprankelend haar houdt, dat dit op de juiste manier moet verlichten. Een verzorgende methode, vooral bedankt met extra sprankeling! Liam-toner waarschuwt vlekjes met de handdoek: “Wild schuren na wassen maakt de nagelriem-coating opnieuw open en beschermt ook tegen dit polijsten.”

Integendeel, u moet de handdoek eenvoudigweg op particuliere vezels drukken en de taak consequent vanuit de wortels naar de uiteinden brengen. Permit is ook in de daaropvolgende het uit kammen van zeer bewuste oefening: gebruik alleen een grove kam of een ‘Detangler’-borstel. Nat haar is eigenlijk heel kwetsbaar en heeft direct schade.

Effectief gebruiken Suggestie 5: voor meer glans

Dus hoe het haar van buitenaf echt heel goede, zelfs interne variabelen beïnvloedt, beïnvloedt het eigen ontwerp – en dus ook zijn eigen sprankeling. “De kwaal uit ons haar weerspiegelt onze algemene toestand, ons team ervaart een negatieve en ook gebroken uiterlijk, dat is ook ons ​​haar”, herkennen Liam-toner.

Een uitgebalanceerd voedingsplan met veel hoogwaardige gezonde eiwitten, vitamines en omega-3-vetten is voor het haar een remedie van binnenuit. Voldoende slaap en ook ontspanning zijn noodzakelijk. Een hogere mate van spanning gedurende lange perioden kan ervoor zorgen dat het haar zowel saai als zwak is.

Wie zijn haar naar een hogere glans wil brengen, zou dit niet alleen zijn eigen voorlok moeten bereiken, maar is zelf ook behoorlijk goed. Kraak dan zeer snel levendige tijden voor zowel u als uw haar.